Allergener meny

Enklere oversikt for deg med allergi eller matintoleranse – MENY

Enklere oversikt for deg med allergi eller matintoleranse | Meny.no

Vi har gjort det enkelt for deg med matallergi eller matintoleranse når du skal handle fri for produkter i butikken og i nettbutikken.

Allergener – Mattilsynet

Hotell og andre som tilbyr rom service, kan for eksempel gi den skriftlige allergen informasjonen på menyen på rommet. Restauranter, kantiner og hoteller. TIPS!

Slik skal allergenene merkes – Mattilsynet

Slik skal allergenene merkes | Mattilsynet

Kundene skal kunne lese informasjonen uten å måtte spørre betjeningen. Opplysningene kan, for eksempel gis i menyen, på et skilt, på skjerm eller en plakat.

Matvarer med ingredienser som kan gi allergiske reaksjoner skal alltid merkes. Her får du mer om hvilke allergener det gjelder og hvordan de skal merkes.

Merking av allergener i mat | NAAF

Her ser du hvilke allergener det gjelder og hvordan de skal merkes. … Opplysningene kan for eksempel gis i menyen, på et skilt eller en plakat.

Norges Astma- og Allergiforbund. Alt du trenger å vite om astma, allergi, eksem, kols, inneklima og uteluft

Restaurantmenyen skal gi deg allergiinformasjon – Matportalen

Restaurantmenyen skal gi deg allergiinformasjon |Allergikere |Råd til spesielle grupper |matportalen.no – Informasjon om sunn og trygg mat fra offentlige myndigheter

15. apr. 2016 — Kravet er at informasjon om allergenene skal være skriftlig og godt synlig for … Opplysningene kan for eksempel gis i menyen, på et skilt, …

Allergener – Henrys Catering & Restaurant

ALLERGENER FORKLARING. G = gluten fra hvete. Sel = Selleri Sen = Sennep E = Egg M = Melk So = Soya Sk = Skalldyr F = Fisk P = Peanøtt N = Nøtter

Allergener – NHO Reiseliv

Opplysningene kan for eksempel gis i menyen, på et skilt eller en plakat. Dette er 14 allergener det må opplyses om: Glutenholdig kornsorter: eks. hvete, rug, …

Fra desember 2014 gjelder krav om merking av allergener.

Allergener online menyer – Torsetlia

Allergener online menyer – Torsetlia

for mat og drikke i Torsetlia sine online menyer. FJELLCAFEMENY. Kanelbolle: Egg, hvetemel og melk. Vaffel: Egg, hvetemel og melk.

Allergener – Big Bite

For informasjon om allergener og næringsinnhold i våre produkter, trykk på linken under (PDF). Allergener og næringsinnhold 01.01.2023.pdf.

Keywords: allergener meny