Bare blåbær meny

Meny Cafe bare blåbær og bær&bar – Trondheim

Meny Cafe bare blåbær og bær&bar — Bare Blåbær

Meny Cafe bare blåbær og bær&bar. Kjøkkenet er åpent alle dager til kl. 22.00. PIZZA BURGERE DIVERSE RETTER DESSERTER DRIKKE. PIZZA RØD. 175,-. Margherita.

Kjøkkenet er åpent alle dager til kl. 22.00.

Cafe Bare Blåbær

Cafe Bare Blåbær — Bare Blåbær

Cafè bare blåbær er et spisested med en variert og spennende meny, og sentralt plassert i cafèen finnes vår egen vedfyrte pizzaovn.

Vi har steinovnsbakt pizza fra vedfyrt ovn!

Meny Bar Passiar – Dokkhuset – Bare Blåbær

Meny Bar Passiar – Dokkhuset — Bare Blåbær

Cafe bare blåbær og bær&bar er alltid åpen! Se vår meny der under fanen over. Samme matmeny på begge serveringsstedene i Parkbygget.

Bar Passiar ligger i Dokkhuset midt på Solsiden. Vi har vi ca. 60 sitteplasser inne over 2. etasjer. På mesaninen kan du ha et koselig selskap med plass til inntil 30 personer med utsikt over elva. Takterrassen rommer 50 pers. og er perfekt for arrangement som sommerfest og kick-off i august. Egne menyer på forespørsler til selskap.

bær&bar – Bare Blåbær

bær&bar — Bare Blåbær

Vi serverer samme meny som i cafèen, men har eget kjøkken og selskapsmeny ved selskaper på opp til 70 personer. Kontakt oss gjerne for lukkede arrangement.

Vår spesialitet er kaffe og juice. 

Bare Blåbær

Velkommen til oss! Kaffe, juice, skummende drikke, pizza, konserter, fredagsfølelsen. Bestille bord · Våre restauranter.

Bare blåbær as ligger på Solsiden på Nedre Elvehavn. Bare Blåbær as består av Cafè bare blåbær og bær&bar i Parkbygget, samt Bar Passiar som ligger i Dokkhuset.

Våre restauranter – Bare Blåbær

Våre restauranter — Bare Blåbær

Cafèen har et særegent og pulserende miljø og er et spisested med en variert og spennende meny, og cafèen har vedfyrt pizzaovn.

Vi holder til rundt Dokkparken på Solsiden.

Endelig fredag – Bare Blåbær

Endelig fredag — Bare Blåbær

Meny Cafe bare blåbær og bær&bar · Meny Bar Passiar – Dokkhuset · Nyheter · Bestille bord · Her er vi · Kontakt oss. Cafè bare blåbær er et spisested med en …

Cafe Bare Blåbær – Foodora

Bestill fra Cafe Bare Blåbær i Trondheim med levering av foodora. Se meny! Det du trenger, levert på minutter. Bestill fra din favorittrestaurant og få …

Café bare blåbær og bær&bar | Trondheim – Facebook

Café bare blåbær og bær&bar, Trondheim, Norway. 2454 likes · 2 talking about this · 7463 were here. Cafe-Pub-Bar.

Café Bare Blåbær Meny Priser (NO) – PriceListo

Café Bare Blåbær Meny Priser (NO) – PriceListo

Se det siste nøyaktige og oppdaterte Café Bare Blåbær Meny Priser (NO) for hele menyen inkludert de mest populære elementene på menyen. (Norway)

Keywords: bare blåbær meny