Bli sunn og deilig på samme tid

De fleste virksomheter på internett tilbyr gradvis alle slags alternativer for frakt. Det vanligste er for tiden pakkebutikker, og da henter du ganske enkelt pakken når den passer inn i kalenderen din. Frakttypen er ekstremt problemfri, og ofte til og med den billigste typen levering.

Du kan også vurdere å bestille pakken for levering til din private bolig eller til din arbeidsplass. Dessverre viser alternativet seg å være litt dyrere, men også veldig lett tilgjengelig. Det mest prisbevisste alternativet for levering vil imidlertid alltid være å hente produktene selv, noe som dessverre er avhengig av at du er i nærheten av nettbutikkens lokasjon.

Leveringstiden kan vise seg å være svært relevant når du trenger bestillingen din med et øyeblikks varsel, så for det formålet er det rimelig at du undersøker forventet leveringsdato for det aktuelle produktet.

De fleste forhandlere på nettet tilbyr mulighet for levering neste virkedag for sine favorittvarenummer, noe som imidlertid er betinget av at bestillingen er lagt inn før et bestemt tidspunkt, med sikte på å kunne å få de nye varene delt ut før personalet reiser hjem.

Et tegn på at nettbutikken følger de offisielle reglene

Det er nå spesielt fleksibelt for vanlige dødelige å søke etter priser på ulike nettselskaper og av den grunn har flertallet av nettbutikkene blitt presset til å redusere prisnivået på spesielt deres beste i testprodukter – for barn, og like godt for damer og herrer – kolossalt, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel være lønnsomt å se nærmere på flere internettselskaper for tilbud før du bestiller, slik at du er på den sikre siden med å få den laveste prisen.

Generelt anbefaler vi å kjøpe med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du velge et avdragstilbud som ViaBill, forutsatt at du ber om å finansiere regningen over flere uker.

Sjekk om e-butikken er et e-merket medlem

Før noen bestiller i en nettbutikk kan de bestemme butikkens forretningsavtale for å være sikker, men det er stort sett en tidkrevende oppgave.

Et alternativ kan være å sjekke om nettbutikken er et e-merket medlem, fordi det vanligvis er et signal om at netthandleren forsvarer de danske reglene, i tillegg til at nettbutikken er ofte revidert av eksperter som har mye erfaring med lovene på området. Du tilbys også muligheten til support dersom du støter på problemer i forbindelse med din handel.

Videre er det bra at kjøper er klar over de mest relevante forhold som kan ha innvirkning på bestillingen, som for eksempel hvilken byttepolicy nettbutikken tilbyr. I det forholdet er det også viktig at du fortsatt sikrer deg kjøpsbekreftelsen, slik at du kan bekrefte bestillingen i fremtiden, uansett om du handler til en voksen eller et barn.

Den billigste formen for frakt

Trustpilot gir regelmessige nyttige snarveier for å søke gjennom ulike tidligere brukeres observasjoner og vi foreslår derfor at du ser på nettbutikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook tilbyr også flere gode muligheter for å få innsikt i nettforhandlerens kundetilfredshet. Her ser vi noen internettbedrifter som gir folk mulighet til å sende inn en gjennomgang av bestillingsprosessen, som like gjerne bør utnyttes for å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonser. Vi har avtaler med flere nettbutikker når vi annonserer varene deres, og høster provisjon dersom en bruker fra vår side foretar et kjøp.