Bølgen restaurant

– Bølgen og Moi

Bølgen og Moi er kjent for utsøkt kokkekunst og god atmosfære. … Våre restauranter. Gavekort. Gi bort en Bølgen & Moi opplevelse. Bestill gavekort …

Restaurant Bølgen – Arctic Sea Hotel & Apartments

Stavanger – Bølgen og Moi

Avvikende åpningstider. I vinterferien i uke 8 har vi ikke åpent til lunsj, men åpent fra fra kl. 16 tirsdag – fredag og fra kl. 13 lørdag. Hjertelig velkommen!

Bølgen Resturant As | Molde – Facebook

Restaurant Bølgen » Arctic Sea Hotel & Apartments

… Se 255 objektive anmeldelser av Bølgen & Moi Stavanger, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 42 av 231 restauranter i Stavanger.

Kortreiste, lokale råvarer og spennende smaker. Vår lokale kjøkkensjef, Eirik Bæivi serverer smaksopplevelser du kan leve lenge på på restaurant Bølgen.

BØLGEN & MOI – Tjuvholmen

Velkommen til våre luftige lokaler for servering av lunsj og drikke av alle slag. Vi legger til rette for takeaway-mat, og ikke minst kaffe til …

Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo – Restaurantanmeldelser

BØLGEN & MOI – Tjuvholmen

Museum café “Bølgen & Moi”. … Bølgen & Moi arbeider kun med de beste råvarene og all mat lages fra grunnen … Restauranten har en fantastisk beliggenhet.

Sanden Scene | Kafé & Bar – Bølgen Kulturhus

Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Åpningstider Bølgen kafé … En begrenset kafémeny kan kjøpes i resepsjonen i senterets åpningstid når kafeen er stengt. NB! Varme retter som pizza og pommes …

Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo: Se 407 objektive anmeldelser av Bølgen & Moi Tjuvholmen, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 221 av 1 510 restauranter i Oslo.

Museumsrestaurant Bølgen & Moi – Norsk Oljemuseum

Bølgen & Moi Stavanger – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Bølgen & Moi Stavanger, Stavanger: Se 255 objektive anmeldelser av Bølgen & Moi Stavanger, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 42 av 229 restauranter i Stavanger.

Bølgen kafé for alle | Bølgen bad & aktivitetssenter

Sanden Scene | Kafé & Bar – Bølgen

Museumsrestaurant Bølgen & Moi | Norsk Oljemuseum

Norsk Oljemuseum

Bølgen kafé for alle | Bølgen bad & aktivitetssenter

I Bølgen kafé vil kokkene vi kunne tilby en god og variert meny; salater, pizza daglig suppe mm. Bølgen bad & aktivitetssenter

Keywords: bølgen restaurant