Ekeberg restaurant

Ekebergrestauranten

Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsa, den ligger godt synlig i åsen over Bjørvika, vannspeilet og Middelalderparken.

Ekebergrestauranten er en restaurant i Ekebergåsa, den ligger godt synlig i åsen over Bjørvika, vannspeilet og Middelalderparken. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden, operaen, Oslo by, og mot Holmenkollen. Selve bygget består av flere spisesteder, slik at enhver kan finne et rom de kan trives i.

Ekebergrestauranten – Wikipedia

Ekebergrestauranten – Wikipedia

Ekebergrestauranten ligger godt synlig i åsen over Bjørvika, vannspeilet og Middelalderparken, med… Kongsveien 15, 0193 Oslo.

Ekebergrestauranten – Startside – Oslo, Norge – Facebook

Ekebergrestauranten – Startside

Ekebergrestauranten er vurdert etter de følgende kategoriene av Tripadvisor-reisende: Mat: 4; Service: 4; Verdi: 3.5; Atmosfære: 4.5 …

Ekebergrestauranten ligger godt synlig i åsen over Bjørvika, vannspeilet og Middelalderparken, med… Kongsveien 15, 0193 Oslo

Ekebergrestauranten, Oslo – Restaurantanmeldelser

Ekebergrestauranten, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Ekeberg Selskapsmat. Nr. 736 av 1 387 restauranter i Oslo ; Ekebergrestauranten. Nr. 171 av 1 387 restauranter i Oslo ; Karlsborg Spiseforretning. Nr. 609 av 1 …

Ekebergrestauranten, Oslo: Se 966 objektive anmeldelser av Ekebergrestauranten, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 171 av 1 510 restauranter i Oslo.

Ekebergrestauranten | Topcamp

De 10 beste restaurantene i nærheten av Ekebergparken – Tripadvisor

Restauranter i nærheten av Ekebergparken på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Ekebergparken, Oslo.

Karlsborg Spiseforretning

Ekebergrestauranten | Topcamp

Nederst i skulpturparken ligger Ekebergrestauranten – hvor både balkongen og ikke minst uteserveringen byr på byens kanskje beste utsikt – her kan man spise lunsj (uterestauranten har for eksempel pizza fra vedfyrt pizzaovn) eller bare nyte en kald forfriskning mens man har en storslagen panoramautsikt.

Karlsborg Spiseforretning

Hos Karlsborg Spiseforretning har vi flotte selskapslokaler som egner seg både i jobbsammenhenger og for private selskaper.

Keywords: ekeberg restaurant, ekeberg restaurant oslo, restaurant ekeberg