Fårikål restaurant

Fårikål-restauranter i Oslo og Akershus – Norges nasjonalrett

20. sep. 2022 — Men du trenger ikke å svette over grytene for å nyte den populære festmaten. Vi guider deg nemlig til restauranter som serverer fårikål i høst.

Fårikål-restauranter i Oslo – Ser du etter en restaurant som serverer fårikål? Her finner du oversikt over fårikål-restauranter i Oslo og Akershus.

Sentral restaurant i Oslo – Kaffistova

Kaffistova | Om Kaffistova

29. sep. 2022 — Tirsdag til og med lørdag i uke 39. Gamlebyen mat drikke. Dileks Cafe & Catering. Kafe Steinbra, Grorudveien 5. Øst.

På Kaffistova i Oslo står norsk mat i fokus! Vi ligg midt i Oslo sentrum og her serverer vi vellaga, og sjølvsagt heimelaga, mat. Maten er laga av glade kokkar – og basert på gode, norske mattradisjonar.

Her kan du meske deg med fårikål i høst – DinnerBooking Norge

Her kan du meske deg med fårikål i høst

Vi starter fårikål sesongen! Fra og med i dag serverer vi Tårnhusets vri på fårikål både til lunch og middag. Kokt lammebog med kål og poteter. Bestill…

Høsten betyr fårikål, og på disse restauranter kan du feire fårikålens dag med fårikål laget på norsk lammekjøtt og kål fra norske gårder.

Fårikål – Norges nasjonalrett | Fårikållag, oppskrift

18. aug. 1997 — Restauranter med fårikål på menyen … Nord-Norge/Midt-Norge Rica Arctic Hotel, v/Gry Seljevoll, Kongensgt. 1-3, 9900 Kirkenes. Tlf: 78 99 29 29.

Høst er fårikåltid! Norges nasjonalrett er enkel å lage og smaker kjempegodt – særlig i godt lag. Mange restauranter har også delikatessen på høstmenyen.

Bilde av Sofies Mat & Vinhus i Oslo – Fårikål – Tripadvisor

Fårikål – Bilde av Sofies Mat & Vinhus i Oslo – Tripadvisor

Sofies Mat & Vinhus, Oslo Bilde: Fårikål – Se Tripadvisor-medlemmers 189 objektive bilder og videoer av Sofies Mat & Vinhus

Tid for fårikål: Her kan du spise retten i Oslo

Fårikål, Mat | Tid for fårikål: Her kan du spise retten i Oslo

Retten er elsket, hatet, og til og med foreslått piffet opp – til noens glede og andres vrede. Men én ting er sikkert: Det går ikke et år uten at noen snakker om fårikål.

Den store fårikål-dagen er her! Vi… – Strand Restaurant

Restauranter med fårikål på menyen – Aperitif.no

Restauranter med norsk mat – VisitOSLO

Restauranter med fårikål på menyen – Aperitif.no

Her har du adresser og telefonnummer til en rekke restauranter som serverer deg fårikål den 25. september

Keywords: fårikål restaurant