Festningen restaurant trondheim

Restaurant Kommandanten | Trondheim – Facebook

Restaurant Kommandanten på Kristiansten Festning er åpen hver dag, unntatt mandag fra kl 11.00 og stenger kl 23.00. For lukkede selskaper har vi utvidede …

Restaurant Kommandanten, Trondheim – Tripadvisor

Restaurant Kommandanten, Trondheim – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

11. jun. 2020 — Kristiansten festning er et ikon i Trondheim. … Kommandantboligen har de siste 15 årene blitt brukt som kafé/restaurant.

Restaurant Kommandanten, Trondheim: Se 95 objektive anmeldelser av Restaurant Kommandanten, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 71 av 287 restauranter i Trondheim.

Restaurant Kommandanten – Trondheim – Konferanse.no

Bestill møte og konferanse på Restaurant Kommandanten, Trondheim – Konferanse.no

Inviter til et historisk møte på Restaurant Kommandanten – i verneverdige lokaler ved Kristiansen Festning. Våre varme og sjelfulle lokaler er utstyrt med …

Kristiansten Festning har noen av byens mest unike selskaps- og møtelokaler, og er en erfaren arrangør av konferanser, møter, selskap og arrangement. Vi bidrar også gjerne med forslag til teambuilding, aktiviter og underholdning for å gjøre dagen komplett.

Festningen Restaurant

Festningen

Restaurant Kommandanten, Trondheim. Kafé. Kristiansten Festning, 7016 Trondheim. +4794820388. Åpningstider i dag for Restaurant Kommandanten …

Festningen Restaurant er nå et rustikt brasserie i sjarmerende og historiske omgivelser, med plass til 190 mennesker totalt og to storslagne kjøkken.

Restaurant Kommandanten | Trondheim – Restaurantguiden

Restaurant Kommandanten | Trondheim | Restaurantguiden 2023

Restaurant Kommandanten er en restaurant beliggende i Trondheim. Her kan du finne mer informasjon om Restaurant Kommandanten, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Cafeen på Kristiansten festning har fått ny driver – Forsvarsbygg

Cafeen på Kristiansten festning har fått ny driver

Arrangementslokaler – Restaurant Kommandanten – Eventum.no

Utleie av Restaurant Kommandanten – Arrangementslokaler på eventum.no

Søkbar oversikt over møterom i Sør-Trøndelag av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Reservér Restaurant Kommandanten.

Restaurant Kommandanten i Trondheim – Alle-apningstider.com

Festningen servering og Kulturarena AS – Cylex.no

Kristiansten Festning – Severdigheter – Visit Trondheim

Keywords: festningen restaurant trondheim