Fireball vinmonopolet

Fireball – Vinmonopolet

Fireball. Canada, Øvrige. Søt, litt pepret og chiliaktig med tydelig preg av kanel og innslag av vanilje, sitrus og honning. Kr 289,9050 cl 579,8 kr/l.

Fireball (0.50 l) – Aperitif.no

Bruksområde: Varme og kalde drinker. Vurdering: En morsom og godt krydret whiskeylikør. (UÅ) (01.11.11). Favoritt. Bestill fra Vinmonopolet.

Aperitif.no er Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.

Vinmonopolet – Vi har stanset salg av produktet Fireball…

Fireball (0.70 l) – Aperitif.no

Vi har stanset salg av produktet Fireball Cinnamon Whisky, på grunn av for høyt innhold av propylenglykol. Det er ingen helserisiko forbundet med et moderat …

Aperitif.no er Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.

Fireball-0.7 – Arcus

Fireball smaker søtlig av kanel og gir deg en brennende ettersmak i munnen. Kr. 399,900,70 l – 33.0%. Kjøp på Vinmonopolet …

Vinmonopolet stanser salget av Fireball – Dagbladet

Fireball-0.7 – Arcus

Fireball. Vinmonopolet. Systembolaget. Produsent. Arcus. Sazerac Co. Inc. Mangler: Arcus. Navn. Fireball · Fireball Cinnamon & Whisky Liqueur. Varenummer.

Fireball – Tastes Like Heaven, Burns Like Hell. Fireball er et helt unikt produkt som har tatt markeder som USA, Canada, England og Sverige med storm. Fireball er whisky tilsatt kanel og drikkes som en shot. Fireball smaker søtlig av kanel og gir deg en brennende ettersmak i munnen.

Vinmonopolet trekker tilbake «Fireball» – Nettavisen

Vinmonopolet stanser salget av Fireball

Fireball. Vinmonopolet. Systembolaget. Produsent. Sazerac. Sazerac Co. Inc. Navn. Fireball · Fireball. Varenummer. 9133501 · 8304601. Land. Canada. Kanada.

For høye nivåer av propylenglykol funnet i Whisky-likøren.

Vinklubben RVHA – Fireball – KlubbWeb

Vinmonopolet trekker tilbake «Fireball»

Likøren har for høye nivåer av propylenglykol.

Vinklubben RVHA

Vinpris.no

Keywords: fireball vinmonopolet, vinmonopolet fireball