Frognerseteren restaurant

Frognerseteren: <%tittel%> – Mobil

Ostefondue – Forside – Frognerseteren

ÅPNINGSTIDER. Kafe seterstua. Man-lør 11:00 – 22:00 – Søn 11:00 – 21:00. Resturant Finstua Man-fre 12:00 – 22:00 – Lør 13:00 – 22:00 – Søn 13:00 – 21:00.

Frognerseteren Restaurant og Kafe – Facebook

Frognerseteren Restaurant. Vår kafe er alltid åpen og tilbyr god hverdagsmat til gjestene i våre unike lokaler. Vi har chambres separées som tar fra 8–100 …

Frognerseteren – Restaurant Finstua | Oslo – Visit Norway

Frognerseteren – Restaurant Finstua | Receptions & Dinners | Oslo | Norway

Restaurant på toppen av Holmenkollen med storslagen utsikt over Oslo by og fjord. Den eldste delen av huset stod ferdig i 1891, og restaurantens mattradisjoner strekker seg tilbake til denne tiden. Restaurant Finstua er Frognerseterens stemningsfulle à la carte-restaurant. Kjøkkenet fremmer det beste av norske råvarer tilberedt med klassiske tilberedningsmetoder på et moderne kjøkken. Finstua er en intim restaurant med utsikt fra alle bordene. Her dekkes det med hvite duker og tøyservietter og bordene lyses opp av stearinlys i sølvkandelabre. Bordbestilling anbefales. På Frognerseteren ligger også Kafé Seterstua, et velegnet sted etter en tur i marka eller en hektisk dag på jobben. Fra Seterkjøkkenet tilbys varme og kalde retter fra selvbetjeningsdisker. Selskapslokalene Stuene passer både til uformelt treff med familie og venner eller representasjon for utenlandske forretningsforbindelser. Med individuell stil og atmosfære er de tradisjonsrike stuene velegnet til store og små arrangement.

Frognerseteren restaurant og kafe, Oslo – Tripadvisor

Frognerseteren restaurant og kafe, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Frognerseteren restaurant og kafe, Oslo: Se 688 objektive anmeldelser av Frognerseteren restaurant og kafe, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 122 av 1 510 restauranter i Oslo.

Frognerseteren – Kafé Seterstua – VisitOSLO

Frognerseteren Restaurant – UT.no

UT.no | Frognerseteren Restaurant

Frognerseteren Restaurant and Café » outdooractive.com

Keywords: frognerseteren restaurant