Hold deg frisk og elsk deg selv

En rekke nettforhandlere tilbyr i dag et hav av forskjellige leveringsversjoner. Den mest populære akkurat nå er pakkebutikken, som gir deg fleksibiliteten til å hente bestillingen din når det er tid til det. Fraktløsningen er virkelig grei, og ofte også den rimeligste løsningen for levering.

Leveringshastigheten er selvfølgelig ganske viktig dersom du trenger varene innen kort tid, og til det formålet er det ganske viktig at vi sjekker forventet leveringstid på den respektive varen.

Flere internettselskaper annonserer dag-til-dag frakt på sine bestselgende varenumre, men vær forsiktig da det er beregnet at bestillingen legges inn før et gitt tidspunkt, slik at de har utsikter til å bli kunne rekke å få bestillingen til postkontoret før de logistikkansatte drar hjem.

Ekstremt praktisk for alle å finne de beste prisene

Det er veldig enkelt for vanlige folk å søke etter priser i ulike internettbutikker, og på grunn av dette er det en del internettvarehus har blitt tvunget til å redusere prisene på varene – for barn og babyer, og også for menn og kvinner – kolossalt, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

På den annen side kan det vise seg å være smart å sammenligne individuelle nettselskaper etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du kan være sikker på å få den laveste prisen.

Du bør tross alt være klar over at hvis et internettselskap annonserer et produkt for salg til en utsalgspris som er umåtelig lav, så bør dette noen ganger være et varseltegn på et uoppriktig internettselskap. Kortbetaling er tross alt inkludert i en forskrift som hjelper en mot uærlige internettbedrifter.

Generelt anbefaler vi kjøp med standard betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ bør du bruke en avdragsordning fra for eksempel ViaBill dersom du har tenkt å finansiere kostnadene over lengre tid.

Det er bra at du gjennomgår kritikken mot nettbutikken

Før noen handler i en nettbutikk må de se på butikkens vilkår, men dette er utvilsomt en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan kanskje være å undersøke om internettselskapet er e-merke tilkoblet, fordi det kan være en demonstrasjon av at internettselskapet aksepterer den offisielle danske lovgivningen, samt at internettselskapet er revidert fra kl. tid til annen av fagfolk som har innsyn i vedtektene på området. Dette er også din sjanse til å bli assistert når du opplever problemer som følge av din bestilling.

Internetthandel blir stadig mer populært

Trustpilot betyr i utgangspunktet gode sjanser til å undersøke en rekke andre kjøperes kritikk og av den grunn anbefales det at du ser etter internettselskapets anmeldelser før du handler.

Facebook gir også en rekke flotte muligheter til å få et inntrykk av nettbutikkens troverdighet. I tillegg ser vi til og med forhandlere på nettet hvor du kan publisere en gjennomgang av bestillingsprosessen, som like gjerne skal brukes til å få et innblikk i tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi har et fast samarbeid med en rekke nettvirksomheter og annonserer selskapenes tilbud, og oppnår kompensasjon i tilfelle en av våre besøkende realiserer et kjøp.