Klosteret restaurant

Klosteret Restaurant

Klosteret Restaurant. Velkommen til vår restaurant. Kom inn den massive tredøren og ned i den stemningsfulle kjelleren. Der blir du møtt av et hav med …

Klosteret, Fredensborg – Restaurantguiden fra Aftenposten

2. jan. 2023 — 1 av 4. Galleri. Klosteret Restaurant. Fredensborgveien 13 0177 Oslo.

Klosteret Restaurant, Oslo – Restaurantanmeldelser

Klosteret Restaurant, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Klosteret Restaurant, Oslo: Se 891 objektive anmeldelser av Klosteret Restaurant, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 75 av 1 510 restauranter i Oslo.

Klosteret Restaurant | Oslo – Facebook

Klosteret Restaurant | Restaurants | Oslo – Visit Norway

Klosteret Restaurant | Restaurants | Oslo | Norway

Stemningsfull restaurant med kjellerhvelv, smijern og levende lys – perfekt for en romantisk aften, en hyggelig vennemiddag eller et middagsselskap. Maten på Klosteret har et klassisk og rustikt tilsnitt, med innslag fra det kreative og moderne kjøkken og fokus på sesong og norske råvarer. À la carte- og selskapsmenyene endres i takt med årstidene, mens dagens meny komponeres ut ifra de beste råvarene den dagen. Vinkjelleren består av over 800 titler og er prisbelønnet av bladet Wine Spectator mange år på rad. Restauranten har to chambre séparée til lukkede selskaper. Sommerstengt primo juli – medio august.

Klosteret Restaurant – VisitOSLO

Utleie av Klosteret Restaurant – Vinkjelleren på eventum.no

Søkbar oversikt over møterom i Oslo av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Reservér Klosteret Restaurant.

Keywords: klosteret restaurant