Lønn hotell og restaurant 2016

Lønn for ansatte i hotell- og restaurantvirksomhet – SSB

27. feb. 2014 — Heltidsansatte i restauranter og barer hadde en gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse på 29 200 kroner. Dette er 700 kroner …

Heltidsansatte i hotell- og restaurantvirksomhet hadde en gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse på 31 200 kroner per 1. oktober 2013. Dette var 700 kroner, eller 2,3 prosent, mer enn på samme tidspunkt året før.

Vil lovfeste lønn innen hotell- og restaurant – Fellesforbundet

Vil lovfeste lønn innen hotell- og restaurant | Fellesforbundet

Nordmenn i fulltidsjobb tjente kr 518 100 i gjennomsnitt i 2015. Ansatte på hotell, restaurant eller kafeer tjente 357 300 kroner. I tre av de fire siste …

Forbundssekretær Clas Delp vil fremme krav om å lovfeste minstestandarder innen hotell- og restaurant. Ansatte i bransjen tjente 160 800 under gjennomsnittslønnen i 2015, ifølge Klassekampen 18. mars.

Lønnsoppgjeret i hotell og restaurant er i gang. Her er krava

Lønnsoppgjeret i hotell og restaurant er i gang. Her er krava | FriFagbevegelse

Lønnsoppgjeret i hotell og restaurant er i gang. Her er krava. Lønnstillegg, sjukepengar på forskot, kompetanseløft, ekstrahjelp-opprydding og fast månadslønn.

Lønnstillegg, sjukepengar på forskot, kompetanseløft, ekstrahjelp-opprydding og fast månadslønn. Dette er dei viktigaste krava til Fellesforbundet i årets tariffoppgjer for hotell og restaurant.

Ingen hotell- og restaurant-streik i lønnsoppgjeret no

Ingen hotell- og restaurant-streik i lønnsoppgjeret no: Her er resultatet | FriFagbevegelse

Lønnstillegget og auken i satsane gjeld frå 1. april 2022 og blir etterbetalt. – For Fellesforbundet var det heilt avgjerande med reallønnsvekst for medlemmane …

4 kroner til alle, auka minstelønn og ekstra til dei med erfaring i bransjen: Det er resultatet i lønnsoppgjeret for hotell- og restaurant-tilsette.

Ja-flertall i uravstemning om Riksavtalen – NHO Reiseliv

Ja-flertall i uravstemning om Riksavtalen

Flertallet av hotell- og restaurantmedlemmene i Fellesforbundet har stemt ja til den nye tariffavtalen med NHO Reiseliv. Del denne siden:.

Flertallet av hotell- og restaurantmedlemmene i Fellesforbundet har stemt ja til den nye tariffavtalen med NHO Reiseliv.

Sju streiker i 2016 – Arbeidslivet.no

363 hoteller og restauranter over store deler av landet ble rammet. … vant frem med kravet om å avvikle ordningen med prosentlønn for servitører, …

LO-jubel for minstelønn i hotell og restaurant

LO-jubel for minstelønn i hotell og restaurant 

3. nov. 2017 — En viktig seier, mener LO. Fra hotellstreiken i mai i 2016. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix. Kristian Skårdalsmo.

Fra årsskiftet skal alle ansatte i overnattings-, serverings- og cateringbedrifter ha minstelønn, har Tariffnemnda bestemt. En viktig seier, mener LO. 

Hotell- og restaurant: Du har krav på minstelønn! – LO

Hotell- og restaurant: Du har krav på minstelønn! | Landsorganisasjonen i Norge

31. okt. 2019 — Påbudt minstelønn hvis du arbeider på hoteller og restauranter. Jobber du i serveringsbransjen, med catering eller på hoteller så har du …

Jobber du innenfor restaurant, catering og hotell har du krav på minstelønn!

Minstelønn i hotell og restaurant fra 2018 – Renholdsnytt

Minstelønn i hotell og restaurant fra 2018

19. des. 2017 — Kilde: Minstelønn i hotell og restaurant fra 2018, … datert 5. mai 2017 og gjelder allmenngjøring av Riksavtalen 2016-2018 mellom NHO og …

Tariff­nemnda har vedtatt at det fra 1. januar 2018 blir innført minste­lønn i overnattings-, serverings- og catering­virksomheter.

Ingeborg (26) har overbevist sine kolleger – nå går hun opp i …

Ingeborg (26) har overbevist sine kolleger – nå går hun opp i lønn – adressa.no

for 2 døgn siden — Innen uteliv, som inkluderer barer og restauranter, har bare 8 prosent av … leder av Fellesforbundets avdeling for hotell, restaurant og …

Bransjen er fortsatt svært lite organisert, men stadig flere barer, kafeer og restauranter har tariffavtale i Trondheim. Nå nærmer antallet seg 40. I andre byer ser de ikke tilsvarende trend.

Keywords: lønn hotell og restaurant 2016