Mcdonalds aprilsnarr

McDonald’s lanserte «ny» burger på 1. april – Nettavisen

Aprilspøk, McDonalds | McDonald’s lanserte «ny» burger på 1. april

1. apr. 2019 — Enkelte var imidlertid raskt ute med å påpeke at det var 1. april, og at lanseringen av ny burger trolig var en aprilsnarr.

Lurt trill rundt da McDonald’s i Australia lanserte en «ny» hamburger.

Den ene dagen da «alt» er lov: McDonald’s med … – TV2

Den ene dagen da «alt» er lov: McDonald’s med makrellburger

Aprilsnarr. 8 yrs Report. Kevin Johansen, profile picture … Til dere som klager så fært om mcdonald:: skaff dere et liv. Spis et annet sted og hold munn.

Fra tilbud om treningsmedlemskap for kjæledyr til burgere med makrell i tomat. 1. april gikk ikke i glemmeboka i år heller.

McDonald’s Norge – Aprilsnarr! Såklart vi vil fortsette …

1. apr. 2022 — McDonalds Norge delte en smakfull nyhet med sine følgere. De lanserte nemlig burgeren «McRell» for å bedre kunne «tilpasse seg norske ganer» …

McDonald’s Norge – Fra 1.april vil vi ikke lenger servere …

2. apr. 2019 — Årets beste aprilspøk? … I 18-tiden mandag hang Terje Nybro fra Lillestrøm opp følgende skilt på McDonalds Kjeller sin drive-in: «Kjære kunde.

Aprilsnarr! – Her er noen av dagens beste aprilspøker – Newsner

Aprilsnarr! – Her er noen av dagens beste aprilspøker

Barnehagen lurte foreldrene trill rundt: – De lo godt · For seks år skjedde det noe som gjør at vi aldri mer kan lure leserne 1. april · Terje rundlurte McDonalds …

Aprilsnarr! – Her er noen av dagens beste aprilspøker.

Terje rundlurte Mcdonalds: – Jeg håper ikke at jeg ødela …

nyhet, Aprilsnarr | Terje rundlurte Mcdonalds: – Jeg håper ikke at jeg ødela trommehinnene til noen

1. april-spøk. Terje rundlurte McDonalds: – Jeg håper ikke at jeg ødela trommehinnene til noen · Disse aprilsnarrene fant vi på internett. Til toppen.

Årets beste aprilspøk?

Aprilsnarr – Romerikes Blad

Romerikes Blad

Har du lurt noen trill rundt 1. april? Eller har du kanskje blitt rundlurt selv? Del din beste aprilsnarr-historie her! Opprettet 1. april 2016.

Tønsbergs Blad

Mcdonalds mat i barnehagen – VG Protokoll

Skyttelveien barnehage i Solbergelva i Nedre Eiker pådro seg mange og tildels sterke reaksjoner fra mange foreldre, som i morges ble møtt med denne beskjeden(se vedlagt bilde) der det vises til at barnehagen må nedprioritere å bruke tid på å smøre brødskiver, men hadde i steden fått tilbud fra mcdonalds om å få levert mat på tirsdager☺️

Keywords: mcdonalds aprilsnarr