Moi restaurant

Hos Moi: Front

Front – Hos Moi

Kom på besøk hos Moi. Vi ligger på solsiden på Fiskebrygga i Kristiansand og har en unik restaurant med originalt interiør og kunst av Kjell Nupen.

Din restaurant i Kristiansand – Hos Moi

Hos Moi – Din restaurant i Kristiansand

Hos Moi – Din restaurant i Kristiansand. Vårt mål er å gi deg en matopplevelse utenom det vanlige i stemningsfulle lokaler med uforglemmelig service.

Restaurant i Kristiansand – Hos Moi har ambisjoner om å være ditt førstevalg når du skal velge restaurant i Kristiansand.

– Bølgen og Moi

Bølgen og Moi er kjent for utsøkt kokkekunst og god atmosfære. … Våre restauranter. Gavekort. Gi bort en Bølgen & Moi opplevelse. Bestill gavekort …

Stavanger – Bølgen og Moi

Rib, Oljen og Moi. Bli med på en frisk RIB-tur, etterfulgt av omvisning på Norsk Oljemuseum og avslutt med dekt bord til middag hos oss på Bølgen & Moi.

Hos Moi | Restaurants | Kristiansand S – Visit Norway

Hos Moi | Restaurants | Kristiansand S | Norway

Beste restauranter i Moi, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Moi, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

Hos Moi ligger i solsiden på Fiskebrygga i Kristiansand og er en unik restaurant med originalt interiør og kunst av Kjell Nupen. De har et eget Seaside rom med unik nærhet til sjøen og i tillegg et eget Lysthus med egen stil. Uteserveringen gjenspeiler sjelen til Trond Moi‘s egen hage med masse urter, frukttrær og espaljerte bærbusker. Hos Moi serverer internasjonal Brasserie mat med hovedinnslag av lokale råvarer av topp kvalitet, men også mange andre godbiter fra hele verden. Det er Trond Moi som eier og driver Hos Moi. Trond er en norsk kokk og vinkelner fra Kvinesdal. Han er kjent fra media, fjernsyn og TV, og for sine bøker. Med Toralf Bølgen startet han restaurantkjeden Bølgen & Moi i 1995, og har nå startet sin egen restaurant på Fiskebrygga.

De beste restaurantene i Moi – Tripadvisor

Hos Moi, Kristiansand: Se 56 objektive anmeldelser av Hos Moi, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 36 av 161 restauranter i Kristiansand.

Beste restauranter i Moi, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Moi, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

Hos Moi, Kristiansand – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Hos Moi, Kristiansand, Norway. … Hos Moi. 4.9K likes. 󱞋. 5.2K followers. @Hosmoirestaurant … søster restaurant i Lillesand tror vi 2023 skal gi oss

Hos Moi, Kristiansand: Se 56 objektive anmeldelser av Hos Moi, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 36 av 161 restauranter i Kristiansand.

Hos Moi | Kristiansand – Facebook

Bølgen & Moi er en norsk restaurantkjede med sete i Oslo, startet i 1995. Bølgen & Moi-avdelingen på Briskeby i Oslo lå i en oppusset transformatorstasjon …

Bølgen & Moi – Wikipedia

Moi med ny restaurant. Satser på pengesterke hytteturister.

Moi med ny restau­rant. Satser på penge­sterke hytte­turister. – fvn.no

I sommer åpnet restauranten Strandhaven i Lillesand i ny drakt med investor Torstein Tvenge på eiersiden. Nå skal Trond Moi og Stian Tungland drive den videre.

Keywords: moi restaurant, hos moi meny