Nedre ole bulls plass 4 restaurant

Boccone Ristorante | Restaurants | Bergen – Visit Norway

Boccone Ristorante | Restaurants | Bergen | Norway

Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen. Contact us. 53 01 44 88 · booking@boccone.no. Åpningstider. Man-Ons (15-22). Tor (15-22). Fre(15-23). Lør (12-23).

Boccone er et avslappet og hyggelig sted i Bergen Sentrum for et glass skikkelig vin, noen oliven, perfekt grillet kjøtt og en italiensk helaften med venner og familie.

Boccone » Italiensk Restaurant i Bergen

Restauranter i nærheten av Ole Bull Hotel & Apartments på Tripadvisor: Finn … Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen 5012, Norge … Kong Olav Vs Plass 4.

Boccone Ristorante gir deg en unik matglede fra det ekte italienske kjøkken.

Restauranter nær Ole Bull Hotel & Apartments – Tripadvisor

De 10 beste restaurantene i nærheten av Ole Bull Hotel & Apartments – Tripadvisor

Restaurant Nova. Nr. 193 av 422 restauranter i Bergen. 26 anmeldelser. Nedre Ole Bulls Plass 4 ; Café Norge. Nr. 138 av 422 restauranter i Bergen. 80 anmeldelser.

Restauranter i nærheten av Ole Bull Hotel & Apartments på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Ole Bull Hotel & Apartments, Bergen.

De 10 beste restaurantene i nærheten av Ole Bull Fountain

De 10 beste restaurantene i nærheten av Ole Bull Fountain – Tripadvisor

Hotel Norge by Scandic Adresse. Nedre Ole Bullsplass 4 … Det er også en livlig og åpen møteplass med spennende barer og restauranter i hjertet av Bergen.

Restauranter i nærheten av Ole Bull Fountain på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Ole Bull Fountain, Bergen.

Hotel Norge by Scandic | Utsikt over Bergen

Hotel Norge by Scandic | Utsikt over Bergen | Scandic Hotels

Café Norge er stedet for en hyggelig forretningslunsj, vennemiddag eller bare en liten pause fra shopping og andre aktiviteter i Bergen sentrum.

Hotel Norge er et ikonisk og moderne hotell og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.

Café Norge | Scandic Hotels

Kinesisk restaurant drevet av to brødre fra Hong Kong. Vi tilbyr mat i kantonesisk stil med røtter fra hjembyen. Velkommen innom!

Café Norge finner du i hjertet av hotellet. Her kan du nyte mat basert på norske og lokale råvarer fra Vestlandet, laget av våre dyktige og dedikert kokker.

Spisesteder Øvre Ole Bulls Plass | bedrifter | gulesider.no

Storm er perfekt for deg som vil nyte en bedre middag eller ta en lunsj med venner i en uformell og trivelig atmosfære. Lokalene er lunere og menyen har …

Storm Restaurant Bergen – Ole Bull Scene

Storm Restaurant Bergen

Gatenavn: Nedre Ole Bulls Plass 4. NETTSIDE. Gå til nettside. ÅPNINGSTIDER. Lunsj: man-lør 11:00-16:00, søn 12:00-16:00. Middag: man-søn 16:00-22:00

Storm er perfekt for deg som vil nyte en bedre middag eller ta en lunsj med venner i en uformell og trivelig atmosfære. Lokalene er lunere og menyen har fått noen nye godbiter siden sist. Hos oss kan du nyte en deilig sommersalat på terrassen med bylivets summing i bakgrunnen.

Cafe Norge – Bergen Sentrum

Cafe Norge | Bergen Sentrum

Hva solgte naboen huset sitt for? Se boligpriser, overdragelser, salgshistorikk og prisestimat. Prøv Eiendomspriser.no.

It’s not just a café. It’s THE Café! Beliggende i hjertet av vakre Bergen, i 1. etg på Hotel Norge, finner du Cafe Norge.

Boccone Ristorante, Bergen – 1881.no

Keywords: nedre ole bulls plass 4 restaurant