Restaurant ålesund

De 10 beste restaurantene i Ålesund – Tripadvisor

Middagsrestauranter i Ålesund · 1. Apotekergata No. 5 · 2. XL Diner · 978 anmeldelserStengt nå · 3. Anno · 898 anmeldelserStengt nå · 4. Sjøbua · 341 anmeldelser …

Beste restauranter i Ålesund, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Ålesund, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

De 10 beste middagsrestaurantene i Ålesund – Tripadvisor

Anno Restaurant. Anno Spise & Drikke ligger på Apotekertorget i Ålesund sentrum og serverer deilige retter som henter inspirasjon både fra inn- og utland.

Beste middagsrestauranter i Ålesund, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Ålesund, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

Restauranter og spisesteder i Ålesund – Bypatrioten

Fellini restaurant i Spjelkavik har laget pizza og pastaretter siden 1996, og er en av de eldste restaurantene i Ålesund.

Anno – Ålesund

Anno – Spise og Drikke

Egon Ålesund

Ålesund – Egon

Bordbestilling og kontaktinfo. EGON tilbyr en bred meny med pizza, burger, pasta, biff, kjøttfritt, barnemeny, drikke og Take away.

Innsidetips: helgetur til Ålesund | Mat, kultur og turer

Koselige kafeer, spennende kulturarrangementer, padling i sentrum og utsiktspunktet Aksla. Her får du ålesundernes beste tips til en langhelg i jugendbyen.

Restaurant Bro Kystgastronomi

Bro restaurant ligger ved vannkanten til Brosundet i sentrum av Ålesund, her inviterer vi deg på en kystgastronomisk reise og serverer en levende meny med sesongråvarer fra vestlandet. Vårt mål er å løfte smakene, historien, og få frem de de lokale tradisjonene i måltidet.

Hjem – Bacalaorestaurant i Ålesund

Fellini Restaurant

Fellini restaurant i Spjelkavik har laget pizza og pastaretter siden 1996, og er en av de eldste restaurantene i Ålesund.

Keywords: restaurant ålesund, ålesund restaurant, restaurant ålesund sentrum, beste restaurant ålesund, restaurant i ålesund, restaurant alesund, alesund restaurant