Restaurant havsmak

Havsmak – De beste fisketradisjoner servert på klassisk vis

31. mar. 2022 — Vi er en fisk- og skalldyrrestaurant som baserer oss på det beste norsk natur har å by på. Vår meny består av norske råvarer fra vårt iskalde, …

Havsmak ligger og dupper i den iskalde Oslofjorden. Restauranten balanserer stolte, norske tradisjoner og en nyskapende matkultur, og tilfører slik et moderne blikk på en stolt arv. Havsmak ønsker alle velkommen med en forlokkende, diskré sjarm.

Menyen på Havsmak

Menyen på Havsmak — Havsmak

Havsmak, Oslo: Se 5 objektive anmeldelser av Havsmak, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 691 av 1 510 restauranter i Oslo.

Vi er en fisk- og skalldyrrestaurant som baserer oss på det beste norsk natur har å by på. Les mer om menyen vår her.

Havsmak, Bjørvika – Restaurantguiden fra Aftenposten

Velkommen til Restaurant Havsmak og til Sanguine Brasserie ved sjøsiden av operahuset. Om sommeren strekker restauranten seg helt ned til vannkanten.

Havsmak, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Velkommen til Havsmak. Den koselige lille sjømatrestauranten i Henrik Ibsens gate fortsetter stadig å utvikle seg. Fra vi startet opp i 2002 har vi tatt små …

Havsmak, Oslo: Se 5 objektive anmeldelser av Havsmak, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 695 av 1 510 restauranter i Oslo.

Mat og drikke i Operaen

Om Restaurant havsmak. Historien og utvikling. Det begynner å bli en stund siden vi i 2002 startet vår restaurant i Henrik Ibsens gate. Og for noen …

Det finnes to serveringssteder i Operaen, Sanguine Brasserie og Argent Restaurant.

Havsmak

Havsmak. Vi er en fisk – og skalldyrrestaurant som baserer oss på det beste norsk natur har å by på. Vår meny består av råvarer fra vårt iskalde hav.

Om Restaurant havsmak

Om Restaurant havsmak – Havsmak

Restaurant Havsmak ; Adresse: Henrik Ibsens gate 4, 0255 Oslo ; Telefon: 24 13 38 00 ; E-post: post@havsmak.no ; Nettsted: havsmak.no.

Havsmak (@havsmak) • Instagram photos and videos

Restaurant Havsmak – Smak av kysten

Restaurant Havsmak – Smak av kysten

Keywords: restaurant havsmak, havsmak meny