Restaurant røa

De 10 beste restaurantene i nærheten av Røa stasjon

De 10 beste restaurantene i nærheten av Røa stasjon – Tripadvisor

Kompis Røa. Vækerøveien 207. 0751 Oslo. Telefon: 922 18 269 …

Restauranter i nærheten av Røa stasjon på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Røa stasjon, Lysaker.

Servering – Røa Torg – kafeer, bakeri og restauranter

God mat & drikke på Røa Torg · Black Napkins · Burger & Döner! · Indique Flavours · Lofthus Samvirkelag · Sushi Huset Røa · Åpent Bakeri · The Smoothie Factory.

Servering – Her finner du oversikt over serveringssteeder på Røa Torg. Vi har kafeer, bakeri og restauranter med servering både ute og inne.

Kompis restauranter – Kompis Røa

Indique Restaurant er inspirert av indisk kulinarisk kunst og kultur. Vi serverer eksotiske retter ved å sette renhet, helse, smak og kvalitet først.

God mat & drikke på Røa Torg – IN magasinet

IN magasinet : God mat & drikke på Røa Torg

Vår fantastiske indiske restaurant Indique Flavours har rukket å få mange faste gjester allerede og alle anmeldelser er helt strålende! …

Et spennende utvalg av spisesteder er kanskje ikke det første du tenker på når du besøker et kjøpesenter. Men om du legger turen til Røa Torg så finner et stort og rikholdig utvalg av mat og drikke. Øn

Indian Restaurant: indiqueflavors

indiqueflavors – Indian Restaurant

Spisesteder Oslo Røa – hardangervidda, bryllup, kaffekopp, alpint, fjellturer, aktivitetsgård, … Åpent Bakeri Drift AS avd Røa … Strand Restaurant AS.

indiqueflavors Indique er en restaurant i indisk stil som tilbyr et utvalg av retter som inneholder unike smaker fra India.

Kompis Røa – Home – Oslo, Norway – Facebook

Kompis Røa – Startside

Stolene Yksi fra Fredericia, designet av Thau & Kallio har fått plass i Bakeri- og restaurantdelen. 1/2. Røa Torg.

Kompis er en ujålete familierestaurant for hvermansen. Vi serverer grilla burger, italiensk… Vækerøveien 207, 0751 Oslo, Norway

Røa Torg – Vår fantastiske indiske restaurant Indique…

Røa Torg – Vår fantastiske indiske restaurant Indique… | Facebook

Vår fantastiske indiske restaurant Indique Flavours har rukket å få mange faste gjester allerede og alle anmeldelser er helt strålende! 🤩🎉…

Spisesteder Oslo Røa | bedrifter | gulesider.no | side 1

Duket for smaksopplevelser på Røa Torg – Oslo – Expo Nova

Duket for smaksopplevelser på Røa Torg – Expo Nova

Beboere på Oslo vest behøver ikke lenger å reise ned til sentrum for å oppleve hverdagsluksus. Nå som Lofthus Samvirkelag har åpnet et kinderegg av en filial, kan man nyte både en kaffe, pizza og en 10 retters omakasemeny – alt under samme tak.

Sushi Huset Røa – Takeaway – oslo – Bestill på nett

Sushi Huset Røa – Takeaway – oslo – Bestill på nett | Bestill På Nett for Takeaway / “Henting/Spise inne” Her på Sushi Huset Røa – oslo kommer du til å oppleve deilig Sushi, Thai mat. Prøv rettene våre som vil gi deg vann i munn, som er nøye forberedt med ferske ingredienser! På Sushi Huset Røa, er vår oppskrift på suksess enkel – Super mat & omsorg gjør at kunder kommer tilbake, om og om igjen.

Keywords: restaurant røa, røa restaurant