Restaurant solsiden

De 10 beste restaurantene i nærheten av Scandic Solsiden

De 10 beste restaurantene i nærheten av Scandic Solsiden – Tripadvisor

15. okt. 2020 — Restauranten er intim, med plass til rundt 200 gjester inne. Uteserveringen har utsikt mot torget og blomsterbrua, og er et hyggelig sted å lene …

Restauranter i nærheten av Scandic Solsiden på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Scandic Solsiden, Trondheim.

Solsiden Restaurant – Oslo

Solsiden Restaurant

På Solsiden, langs promenaden ved den gamle skipsdokken, finner du San Sebastian Solsiden. … Ønsker du å jobbe i en av våre restauranter?

Solsiden Restaurant er en ren sjømatrestaurant hvor vi benytter kun de beste råvarene kysten har å by på.

Olivia Solsiden – Olivia Restauranter

KŌNĀ Solsiden har store lokaler godt egnet til større selskaper, grupper og bedrifter som ønsker å bestille/sitte for seg selv. Vi kan tilby eget «chambre» …

Restaurant på Solsiden i Trondheim | Una Pizzeria e Bar

Med beliggenhet like ved sjøen byr vi på lokal sjømat, terasse & bar. Vi har også egen gjestebrygge. En idyllisk opplevelse ved sjøen.

Egon Solsiden

Solsiden – Egon

Bordbestilling og kontaktinfo. EGON tilbyr en bred meny med pizza, burger, pasta, biff, kjøttfritt, barnemeny, drikke og Take away.

Graffi Grill – Trondheim

Graffi Grill

San Sebastian – Trondheim

San Sebastian

KŌNĀ Solsiden – KŌNĀ Restaurant & Lounge

Restaurant • Solsiden Stavern • En idyllisk opplevelse ved sjøen.

Med beliggenhet like ved sjøen byr vi på lokal sjømat, terasse & bar. Vi har også egen gjestebrygge. En idyllisk opplevelse ved sjøen.

Keywords: restaurant solsiden, solsiden restaurant trondheim, restaurant trondheim solsiden, restaurant solsiden trondheim