Restaurant torshov

Torshov & Sagene – Oslo – Restaurantguiden fra Aftenposten

Sushirestaurant i kjelleren på Torshov Torg. … Bar, kafé, restaurant og møteplass på Torshov. … Torshov-restaurant med ulike typer mat på menyen.

Torshov – Restaurantguiden fra Aftenposten

Søk — Restaurantguiden fra Aftenposten

MENY & TAKE-AWAY Tyren Torshov åpnet februar 2020 og tilbyr italiensk Pizza, Bistro Grillmat og tapas med god øl og vin. Vi befinner oss midt på Torshov i …

Et utvalg steder i Restaurantguiden fra Aftenposten.

Tyren Torshov

23. nov. 2018 — De beste restaurantene på Torshov: · Cafe Teater – Italienskinspirert meny. · Caminito cafe og pizzeria– Cafe og pizzeria på Torshov med …

MENY & TAKE-AWAY Tyren Torshov åpnet februar 2020 og tilbyr italiensk Pizza, Bistro Grillmat og tapas med god øl og vin. Vi befinner oss midt på Torshov i et avslappende og vakkert lokale, rett ved siden av Soria Moria Cosmopolite Scene og Torshov Theatret. Velkommen til oss!

Restauranter nær Cosmopolite Scene – Tripadvisor

De 10 beste restaurantene i nærheten av Cosmopolite Scene – Tripadvisor

6. mai 2022 — Nam! Sentralt på Torshov ligger nemlig Ugress Burger og Bar. Med en fast stand på mathallen VIPPA, har de nå endelig fått en egen restaurant.

Restauranter i nærheten av Cosmopolite Scene på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Cosmopolite Scene, Oslo.

Grisen

Nå kan du få feriefølelsen tilbake, og du trenger heller ikke å dra på ferie. Du behøver ikke dra lenger enn til Apsorn Thai restaurant i Oslo.

RESTAURANTER PÅ TORSHOV & SAGENE – Bolignytt Oslo –

RESTAURANTER PÅ TORSHOV & SAGENE – Bolignytt Oslo

Ugress: Ny burgerrestaurant på Torshov – Mer av Oslo

Ugress: Ny burgerrestaurant på Torshov | Mer av Oslo

Ugress er en ny burgersjappe i Oslo, som allerede har blitt en favoritt i nabolaget. Den sjarmerende plassen på Torshov byr på deilige burgere og egne cocktails.

Apsorn Thai Restaurant

BFF

Keywords: restaurant torshov