Sentralen restaurant

Sentralen Restaurant

Sentralenmat I hjertet av kvadraturen

Restauranten passer for de fleste anledninger, godt plassert i den praktfulle kvadraturen og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende …

Restauranten passer for de fleste anledninger, godt plassert i den praktfulle kvadraturen og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus.

Sentralen Restaurant

På Sentralen Kafé får du en god start på dagen. Kaféen tilbyr til enhver tid vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer.

Sentralen Restaurant er et innovativt spisested med gode norske råvarer og kontinentale smaker.

Sentralen Kafé

Sentralen restaurant fyller fem år i år og har flotte lokaler i Norges eldste sparebankbygg i Øvre Slottsgate. Vi har drukket en øl på den flotte …

På Sentralen Kafé får du en god start på dagen. Kaféen tilbyr til enhver tid vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer.

Sentralen Restaurant, Oslo – Restaurantanmeldelser

Sentralen Restaurant, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Sentralen Restaurant, Oslo: Se 379 objektive anmeldelser av Sentralen Restaurant, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 168 av 1 510 restauranter i Oslo.

Sentralen, Sentrum – Restaurantguiden fra Aftenposten

Sentralen, Sentrum — Restaurantguiden fra Aftenposten

Et uformelt spisested for de fleste anledninger med norske råvarer og kontinentale smaker.

SentralenMat – Facebook

Sentralen restaurant – Oslo – Visit Norway

Sentralen restaurant | Restaurants | Oslo | Norway

Uformell restaurant hvor gode norske råvarer får kontinentale smaker fra noen av Norges beste kokker. Menyen er sesongbasert, og skapt med ønske om at gjestene selv skal dele, skjære og skjenke ved bordet. Ingrediensene som brukes på Sentralen kommer fra bærekraftige leverandører, og alle vinene er økologiske eller biodynamiske. Sentralen har også et stort utvalg av øl og andre drikkevarer. Restaurantkjøkkenet er åpent til kl. 22. I samme etasje ligger Sentralen kafeteria, åpen fra morgen til sent på kveld. Her får du kaffe, lunsj, pizza, snacks og godt drikke. Restauranten og kafeteriaen ligger i kultur- og innovasjonshuset Sentralen, som også inneholder seks scener, øvingsrom, møtelokaler og kontorplasser.

Keywords: sentralen restaurant, centralen restaurant oslo, sentralen oslo restaurant