Spareribs hos REMA 1000 – Oppskrift og tips for saftige og smakfulle spareribs

Spareribs er en av de mest populære grillrettene, og hos REMA 1000 finner du kvalitetsrike spareribs som gir deg en fantastisk smaksopplevelse. Denne artikkelen vil gi deg en oppskrift og tips for å lage saftige og smakfulle spareribs hjemme.

Oppskrift

Ingredienser:

 • 1 kg spareribs fra REMA 1000
 • 2 ss brunt sukker
 • 1 ss paprikapulver
 • 1 ss hvitløkspulver
 • 1 ss løkpulver
 • 1 ss chilipulver
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 1 dl barbecuesaus

Fremgangsmåte:

 1. Forvarm ovnen til 130°C.
 2. Bland sammen brunt sukker, paprikapulver, hvitløkspulver, løkpulver, chilipulver, salt og pepper.
 3. Gni krydderblandingen jevnt over spareribsene på begge sider.
 4. Pakk spareribsene inn i folie og legg dem på en stekeplate.
 5. Sett stekeplaten i ovnen og stek spareribsene i 2 timer.
 6. Ta ut spareribsene fra ovnen og fjern folien.
 7. Pensle spareribsene med barbecuesaus og grill dem på høy varme i noen minutter på hver side for å gi dem en fin grillskorpe.
 8. Servér spareribsene med ekstra barbecuesaus og nyt!

Tips for saftige og smakfulle spareribs

1. Velg kvalitetsrike spareribs:REMA 1000 tilbyr spareribs av høy kvalitet som gir saftige og smakfulle resultater.

2. Marinér spareribsene på forhånd:La spareribsene ligge i marinaden i minst 4 timer eller over natten for å få maksimal smak.

3. Bruk lav temperatur og lang tid:Ved å steke spareribsene på lav temperatur over lengre tid, blir kjøttet mørt og saftig.

4. Glaser spareribsene mot slutten:Pensle spareribsene med barbecuesaus mot slutten av steketiden for å få en deilig glasering.

5. Server med grønnsaker og dip:Server spareribsene med en frisk salat, grillede grønnsaker og en deilig dip for å balansere smakene.

Konklusjon

Spareribs hos REMA 1000 gir deg muligheten til å lage saftige og smakfulle spareribs hjemme. Følg oppskriften og tipsene i denne artikkelen for å imponere dine gjester med deilige og velsmakende spareribs.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg kjøpe spareribs i Norge?

Du kan kjøpe spareribs hos Rema 1000. Rema 1000 har et bredt utvalg av kjøttprodukter, inkludert spareribs.

Hva er prisen på spareribs hos Rema 1000?

Prisen på spareribs hos Rema 1000 kan variere, men du kan forvente å betale rundt XX kroner per kilo. Prisene kan endres, så det kan være lurt å sjekke den aktuelle prisen i butikken.

Hvordan skal jeg tilberede spareribs?

Det er flere måter å tilberede spareribs på. Du kan grille dem, bake dem i ovnen eller tilberede dem i en smoker. Det finnes mange oppskrifter på nettet som kan hjelpe deg med å finne den beste tilberedningsmetoden for deg.

Hva er den beste marinaden å bruke til spareribs?

Valget av marinade avhenger av personlig preferanse. Du kan bruke en søt og krydret BBQ-saus, en soyabasert marinade eller en honning-citronmarinade. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på marinader til spareribs, så det er lurt å eksperimentere og finne ut hva du liker best.

Hvordan kan jeg få spareribsene møre?

For å få spareribsene møre kan du marinere dem i flere timer eller til og med over natten. Videre kan du koke, bake eller grill dem på lav varme over lengre tid. Dette vil hjelpe kjøttet å bli mørt og falle av benet.

Hvilke tilbehør passer til spareribs?

Du kan servere spareribs med maiskolber, bakte poteter, coleslaw, grillet mais eller salat. Alt etter smak og preferanse. Det er ingen begrensninger på hvilke tilbehør du kan ha til spareribs, så bruk fantasien og kombiner det med dine favoritter.

Hva er den riktige temperaturen å tilberede spareribs ved?

For optimal resultat anbefales det å tilberede spareribs på en temperatur mellom 107-121 grader Celsius. Dette vil bidra til at kjøttet blir mørt og saftig.

Hvor lang tid tar det å tilberede spareribs?

Tilberedningstiden kan variere avhengig av tilberedningsmetode og tykkelsen på spareribsene. Generelt tar det omtrent 3-4 timer å tilberede spareribs. Følg oppskriften nøye og vær tålmodig for å oppnå perfekt resultat.

Hvilke krydder kan jeg bruke til å gni inn spareribsene?

Du kan bruke tørket paprika, chilipulver, hvitløkspulver og brunt sukker til å gni inn spareribsene og gi dem ekstra smak. Prøv deg frem med ulike krydderkombinasjoner for å finne din favoritt.

Kan jeg tilberede spareribs i ovnen?

Ja, spareribs kan tilberedes i ovnen. Du kan pakke dem inn i folie eller bruke en bakeform for å beholde saftigheten og få dem møre. Følg oppskriften nøye og tilbered spareribsene på lav varme for best resultat.

Artiklen Spareribs hos REMA 1000 – Oppskrift og tips for saftige og smakfulle spareribs har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 34 anmeldelser