Start dagen med en god morgenrutine

Et stort antall internettselskaper tilbyr et hav av forskjellige leveringsalternativer med hell. Det mest moderne er nå noen ganger pakkebutikker, som gjør det mulig å hente pakken din når det er tid til det. Frakttypen er derfor usedvanlig smart, og typisk til og med den lettest kjøpte løsningen for levering.

Du bør også prøve å velge å få den sendt hjem til deg eller til når du er på jobb. Denne viser seg å være en smule dyrere, men på den annen side ganske smertefri. Den billigste leveringsmetoden er unektelig å hente pakken selv, noe som dessverre avhenger av om du bor rett ved nettselskapets lokasjon.

Forsendelsestiden er unntaksvis avgjørende for om vi absolutt må ta dine nye varer i bruk umiddelbart, og i denne sammenheng er det naturligvis hensiktsmessig å granske forventet leveringstid for det aktuelle produktet.

En rekke nettbutikker annonserer levering neste virkedag av favorittproduktene deres, som tross alt forstås som at du klarer å bestille før et bestemt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å få pakken klar før logistikkpersonalet har fri.

Undersøk om nettforhandleren er e-merkegodkjent

Det er nå ganske fleksibelt for kjøpere å vurdere prisnivået på ulike nettbutikker og dermed har utallige nettvarehus vært ute av stand til å unngå redusere prisene på spesielt deres beste i testprodukter – for gutter og jenter, og også for menn og kvinner – helt nede, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid noen ganger være fordelaktig å sjekke noen forskjellige nettbutikker for salg før du bestiller, slik at du er garantert å få den beste prisen.

Man skal likevel ikke se bort fra at i tilfelle et internettselskap annonserer best i test-produkter til salgs for en pris som kan sees på som uforståelig beskjeden, så bør dette ofte være en advarsel om en uekte e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkludert i en lovbestemmelse som garanterer kjøper mot falske selskaper på Internett.

Generelt sett slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte deg av et avbetalingstilbud som ViaBill når du har som mål å finansiere beløpet over en periode.

Undersøkt av fagfolk som har tett kjennskap til lovene på området

Før folk kjøper fra et internettselskap bør de ideelt sett gå gjennom butikkens regler, men det er selvfølgelig lite morsom.

Et annet alternativ kan derfor være å undersøke om nettbutikken er et e-merket medlem, noe som skal være en garanti for at nettbutikken overholder dansk lov, og at e-virksomheten ofte blir kontrollert av fagfolk som har innsyn i reglene på området. Dette er en god snarvei til en hjelpende hånd dersom du opplever dilemmaer som følge av kjøpet.

Eldre bestiller fra e-butikker

Trustpilot presterer alltid godt til å tolke anmeldelsene til en stor gruppe eksisterende kunder, og det er derfor nyttig at du sjekker nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook gir deg også ganske gode sjanser til å få en ide om påliteligheten til nettforhandleren. Her er det en rekke nettforhandlere som tilbyr folk å skrive en anmeldelse av kjøpet sitt, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Fakta om produkter og nettbutikker oppdateres ofte, men vi ønsker ikke å ta ansvar for endringer som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens data.