Toftemo turiststasjon meny

Vår kafé – Toftemo Turiststasjon

Vår kafé — Toftemo Turiststasjon

VELKOMMEN TIL DOVRE. Toftemo Turiststasjon har huset veifarende i 200 år. For oss er det viktig å være et godt vertskap for deg som besøker oss.

Vi serverer smakfulle, hjemmelagde retter i vår kafeteria. Vi serverer frokostbuffet, og byr på lunsj og middag fra vår meny.

Toftemo Turiststasjon | Dovre – Facebook

Toftemo Turiststasjon

Toftemo Turiststasjon er en restaurant i Dovre i Innlandet fylke. Her kan finner du nyttig informasjon som adresse, telefonnummer og kartposisjon.

Vi ligger naturskjønne omgivelser i Dovre, og tilbyr overnatting i hotellrom, hytter eller glamping, og har god plass til din campingvogn og caravan.

Velsmakende, tradisjonsrik mat og et hyggelig sted å stoppe

Dette er et forslag til en ingrediens som denne restauranten kanskje bruker. Sjekk med restauranten. Toftemo Turiststasjon.

Toftemo Turiststasjon – 2662 Dovre – SmartMeny har menyen!

Velsmakende, tradisjonsrik mat og et hyggelig sted å stoppe

I kaféen har vi á la carte-meny med alle rettigheter og plass til 75 gjester. Vi har kapasitet til å ta imot bussgrupper til frokost, lunsj, middag og …

Det er noe velsignet gammeldags over det å komme inn på Toftemo Turiststasjon, med lukt av treverk og en heklet duk i en stue til venstre. Dette virker å være en liten familiebedrift. Over den lille disken i kafeen henger det en meny skrevet med kritt på tavle.

Toftemo Turiststasjon – Nasjonalparkriket

Toftemo Turiststasjon – 2662 Dovre – SmartMeny har menyen!

Kjekt og rimelig sted for overnatting. Greie rom bra beliggenhet.Ok meny mulighet for middag selv om man kommer sent,enkel men bra frokost .også bra service.Har …

Toftemo Turiststasjon er en restaurant i Dovre kommune

Midt i blinken – Anmeldelse av Toftemo Turiststasjon, Dovre

Frukt – Toftemo Turiststasjon – 2662 Dovre – SmartMeny

Restauranter i nærheten av Toftemo Turiststasjon på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Toftemo Turiststasjon, …

Frukt

Toftemo Turiststasjon | Nasjonalparkriket

Toftemo ligger ved E6, 2 km nord for Dovre sentrum, 10 km syd for Dombås. Stedet var opprinnelig en del av Tofte Kongsgård og ble bygd opp i 1820, og er drevet som skysstasjon siden da.

Midt i blinken – Anmeldelse av Toftemo Turiststasjon, Dovre – Tripadvisor

Toftemo Turiststasjon: Midt i blinken – Se 100 reiseanmeldelser, 61 bilder og gode tilbud på Toftemo Turiststasjon på Tripadvisor.

De 10 beste restaurantene i nærheten av Toftemo Turiststasjon – Tripadvisor

Restauranter i nærheten av Toftemo Turiststasjon på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Toftemo Turiststasjon, Dovre.

Keywords: toftemo turiststasjon meny